VaccinNet
 
Français
 
 

Actueel

Nieuws voor apotheken

Vanaf nu kunnen ook apothekers toegang verkrijgen tot Vaccinnet, maar niet door zelf rechtstreeks in Vaccinnet een aanvraag in te dienen. Rechtstreekse toegang is enkel voorzien voor artsen.

Apothekers moeten als “medewerker apotheker” in Vaccinnet toegevoegd worden aan de apotheek door een collega die al aan die apotheek gekoppeld is.

Alle apotheken zijn in Vaccinnet opgeladen op basis van de gegevens uit het Cobhra bestand. Indien de gegevens volledig waren in dat bestand (inclusief e-mailadres, telefoonnummer en gegevens van een (titularis) apotheker), werden die ook al geactiveerd als gebruiker in Vaccinnet. Best checkt men eerst in de apotheek of één van de apothekers toegang heeft tot Vaccinnet en aan die apotheek gekoppeld is. Die persoon kan dan andere apothekers toegang geven voor die apotheek.

Recente nieuwe apotheken kunnen zich registreren via www.laatjevaccineren.be/vaccinnet en er het formulier voor nieuwe apotheek invullen. Daar kan men ook een volledige handleiding over Vaccinnet vinden.

Andere communicatie voor Vaccinnet liefst per mail naar vaccinnet@vlaanderen.be en altijd volledige gegevens van de apotheek vermelden.

Opmerking: Elke apotheker of apotheekmedewerker die met Vaccinnet wil werken, moet eerst inloggen in Vaccinnet en de gebruiksovereenkomst accepteren. Indien niet, dan kan de connectie met de apotheek software ook niet correct werken.

 

Vaccinnet en vaccinatiegegevens
  • Vaccinnet is het bestelsysteem voor de vaccins die door de Vlaamse overheid gratis ter beschikking gesteld worden. Erkende huisartsen, pediaters en gynaecologen kunnen rechtstreeks toegang vragen via deze site. Vaccinatoren kunnen in Vaccinnet vaccins bestellen en toegediende vaccinaties registreren.
  • Bent u als burger op zoek naar uw geregistreerde vaccinatiegegevens, ga dan naar https://www.myhealthviewer.be of via https://www.mijngezondheid.be.
Covid-19
Er is beslist om, in het kader van de Covid-19 vaccinaties deze applicatie voor heel België te gebruiken.
Vaccinnet zal nationaal gebruikt worden voor de registratie van gezette Covid-19 vaccins en de opvolging van eventuele bijwerkingen hiervan.
De applicatie wordt in dit kader niet gebruikt om Covid-19 vaccins te bestellen. Voor alle andere vaccins blijft de werking van Vaccinnet ongewijzigd.
 
VaccinNet VaccinNet VaccinNet
 

Welkom bij Vaccinnet

Vaccinnet is een bestel- en distributiesysteem voor vaccins die door de Vlaamse overheid ter beschikking gesteld worden aan artsen-vaccinatoren in het kader van haar programmatisch vaccinatiebeleid. Dit bestelsysteem is gekoppeld aan een registratiesysteem voor vaccinaties.

Om de privacy verklaring te raadplegen klik hier
 
 
Developed & hosted by Kind & Gezin   Privacy verklaring   Privacy verklaring Vaccinnet+   Overeenkomst Versie: 3.8.3 (Build: 011) Datum: 15/06/2022