VaccinNet
 
Français
 
 

Actueel

Mededeling

Dinsdag 25/01/2022 zal tussen 8u en 9u00 Vaccinnet niet beschikbaar zijn wegens onderhoudswerkzaamheden.
Onze excuses voor het eventuele veroorzaakte ongemak. 


Nieuws

  • Groepsregistratie voor artsenpraktijken in Vaccinnet

Vanaf nu kunnen ook huisartsen en groepspraktijken gebruik maken van groepsregistraties. De communicatie hierover vindt u hier.


Algemeen bericht:
Opgepast: vanaf 9 maart 2021 ondersteunt Vaccinnet Internet Explorer niet meer.


Vaccinnet en vaccinatiegegevens
  • Vaccinnet is het bestelsysteem voor de vaccins die door de Vlaamse overheid gratis ter beschikking gesteld worden. Erkende huisartsen, pediaters en gynaecologen kunnen rechtstreeks toegang vragen via deze site. Vaccinatoren kunnen in Vaccinnet vaccins bestellen en toegediende vaccinaties registreren.
  • Bent u als burger op zoek naar uw geregistreerde vaccinatiegegevens, ga dan naar https://www.myhealthviewer.be of via https://www.mijngezondheid.be.
Covid-19
Er is beslist om, in het kader van de Covid-19 vaccinaties deze applicatie voor heel Belgiƫ te gebruiken.
Vaccinnet zal nationaal gebruikt worden voor de registratie van gezette Covid-19 vaccins en de opvolging van eventuele bijwerkingen hiervan.
De applicatie wordt in dit kader niet gebruikt om Covid-19 vaccins te bestellen. Voor alle andere vaccins blijft de werking van Vaccinnet ongewijzigd.
 
VaccinNet VaccinNet VaccinNet
 

Welkom bij Vaccinnet

Vaccinnet is een bestel- en distributiesysteem voor vaccins die door de Vlaamse overheid ter beschikking gesteld worden aan artsen-vaccinatoren in het kader van haar programmatisch vaccinatiebeleid. Dit bestelsysteem is gekoppeld aan een registratiesysteem voor vaccinaties.

Om de privacy verklaring te raadplegen klik hier
 
 
Developed & hosted by Kind & Gezin   Privacy verklaring   Privacy verklaring Vaccinnet+   Overeenkomst Versie: 3.8.1 (Build: 034) Datum: 17/11/2021