VaccinNet
 
Français
 
 

Actueel

Nieuws

  • Groepsregistratie voor artsenpraktijken in Vaccinnet

Vanaf nu kunnen ook huisartsen en groepspraktijken gebruik maken van groepsregistraties. De communicatie hierover vindt u hier.

  • Griepvaccins 2021 - Vaxigrip Tetra® vanaf nu ter beschikking

De griepvaccins Vaxigrip Tetra® kunnen tot 30 november ’s middags in Vaccinnet besteld worden door de woonzorgcentra (WZC) voor vaccinatie van hun bewoners en door instellingen voor mensen met een beperking en langdurig opgenomen psychiatrische patiënten. Deze vaccins zijn niet bedoeld voor de personeelsleden.

Zoals de voorbije jaren vragen we een éénmalige bestelling te plaatsen voor dit najaar. Als er onvoldoende vaccins in één keer kunnen besteld worden, neem dan eerst contact op met Vaccinnet per e-mail naar vaccinnet@vlaanderen.be om de bestelmogelijkheden te verhogen.


Algemeen bericht:
Opgepast: vanaf 9 maart 2021 ondersteunt Vaccinnet Internet Explorer niet meer.


Vaccinnet en vaccinatiegegevens
  • Vaccinnet is het bestelsysteem voor de vaccins die door de Vlaamse overheid gratis ter beschikking gesteld worden. Erkende huisartsen, pediaters en gynaecologen kunnen rechtstreeks toegang vragen via deze site. Vaccinatoren kunnen in Vaccinnet vaccins bestellen en toegediende vaccinaties registreren.
  • Bent u als burger op zoek naar uw geregistreerde vaccinatiegegevens, ga dan naar https://www.myhealthviewer.be of via https://www.mijngezondheid.be.
Covid-19
Er is beslist om, in het kader van de Covid-19 vaccinaties deze applicatie voor heel België te gebruiken.
Vaccinnet zal nationaal gebruikt worden voor de registratie van gezette Covid-19 vaccins en de opvolging van eventuele bijwerkingen hiervan.
De applicatie wordt in dit kader niet gebruikt om Covid-19 vaccins te bestellen. Voor alle andere vaccins blijft de werking van Vaccinnet ongewijzigd.
 
VaccinNet VaccinNet VaccinNet
 

Welkom bij Vaccinnet

Vaccinnet is een bestel- en distributiesysteem voor vaccins die door de Vlaamse overheid ter beschikking gesteld worden aan artsen-vaccinatoren in het kader van haar programmatisch vaccinatiebeleid. Dit bestelsysteem is gekoppeld aan een registratiesysteem voor vaccinaties.

Om de privacy verklaring te raadplegen klik hier
 
 
Developed & hosted by Kind & Gezin   Privacy verklaring   Privacy verklaring Vaccinnet+   Overeenkomst Versie: 3.8.1 (Build: 034) Datum: 17/11/2021