VaccinNet
 
Français
 
 

Actueel

Nieuws: brief over pneumokokkenvaccins Pneumovax 23® voor WZC

In november vorig jaar werden pneumokokkenvaccins Pneumovax 23® gratis ter beschikking gesteld voor vaccinatie van een deel van de bewoners van de WZC in Vlaanderen. Ondertussen kunnen voldoende vaccins besteld worden door de WZC voor alle residenten. Lees hier de brief hierover. Deze vaccins kunnen enkel nog tot eind september 2021 in Vaccinnet besteld worden.

Algemeen bericht:
Opgepast: vanaf 9 maart 2021 ondersteunt Vaccinnet Internet Explorer niet meer.


Vaccinnet en vaccinatiegegevens
  • Vaccinnet is het bestelsysteem voor de vaccins die door de Vlaamse overheid gratis ter beschikking gesteld worden. Erkende huisartsen, pediaters en gynaecologen kunnen rechtstreeks toegang vragen via deze site. Vaccinatoren kunnen in Vaccinnet vaccins bestellen en toegediende vaccinaties registreren.
  • Bent u als burger op zoek naar uw geregistreerde vaccinatiegegevens, ga dan naar https://www.myhealthviewer.be of via https://www.mijngezondheid.be.
Covid-19
Er is beslist om, in het kader van de Covid-19 vaccinaties deze applicatie voor heel België te gebruiken.
Vaccinnet zal nationaal gebruikt worden voor de registratie van gezette Covid-19 vaccins en de opvolging van eventuele bijwerkingen hiervan.
De applicatie wordt in dit kader niet gebruikt om Covid-19 vaccins te bestellen. Voor alle andere vaccins blijft de werking van Vaccinnet ongewijzigd.
 
VaccinNet VaccinNet VaccinNet
 

Welkom bij Vaccinnet

Vaccinnet is een bestel- en distributiesysteem voor vaccins die door de Vlaamse overheid ter beschikking gesteld worden aan artsen-vaccinatoren in het kader van haar programmatisch vaccinatiebeleid. Dit bestelsysteem is gekoppeld aan een registratiesysteem voor vaccinaties.

Om de privacy verklaring te raadplegen klik hier
 
 
Developed & hosted by Kind & Gezin   Privacy verklaring   Privacy verklaring Vaccinnet+   Overeenkomst Versie: 3.7.4 (Build: 024) Datum: 19/07/2021