VaccinNet
 
Français
 
 

Actueel

Algemeen bericht:
Opgepast: vanaf 9 maart 2021 ondersteunt Vaccinnet Internet Explorer niet meer.


Mogelijke hinder bij het inloggen op Vaccinnet op 22 april tussen 20u en 24u
Op 22 april vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats bij FAS/BOSA. Tussen 20u en 24u kan u hierdoor hinder ondervinden bij het inloggen op de webapplicatie van Vaccinnet.
Gelieve hiermee rekening te houden indien u Vaccinnet wenst te gebruiken.
Het registreren van COVID-19-vaccinaties voert u op 22 april best uit vóór 20u.

 

Mededeling

Dinsdag 20/04/2021 zal tussen 8u en 8u30 Vaccinnet niet beschikbaar zijn wegens het implementeren van nieuwe functionaliteiten.
Onze excuses voor het eventuele veroorzaakte ongemak. 


Vaccinnet en vaccinatiegegevens
  • Vaccinnet is het bestelsysteem voor de vaccins die door de Vlaamse overheid gratis ter beschikking gesteld worden. Erkende huisartsen, pediaters en gynaecologen kunnen rechtstreeks toegang vragen via deze site. Vaccinatoren kunnen in Vaccinnet vaccins bestellen en toegediende vaccinaties registreren.
  • Bent u als burger op zoek naar uw geregistreerde vaccinatiegegevens, ga dan naar https://www.myhealthviewer.be of via https://www.mijngezondheid.be.
Covid-19
Er is beslist om, in het kader van de Covid-19 vaccinaties deze applicatie voor heel België te gebruiken.
Vaccinnet zal nationaal gebruikt worden voor de registratie van gezette Covid-19 vaccins en de opvolging van eventuele bijwerkingen hiervan.
De applicatie wordt in dit kader niet gebruikt om Covid-19 vaccins te bestellen. Voor alle andere vaccins blijft de werking van Vaccinnet ongewijzigd.
 
VaccinNet VaccinNet VaccinNet
of inloggen met itsme of andere methodes
 

Welkom bij Vaccinnet

Vaccinnet is een bestel- en distributiesysteem voor vaccins die door de Vlaamse overheid ter beschikking gesteld worden aan artsen-vaccinatoren in het kader van haar programmatisch vaccinatiebeleid. Dit bestelsysteem is gekoppeld aan een registratiesysteem voor vaccinaties.

Om de privacy verklaring te raadplegen klik hier
 
 
Developed & hosted by Kind & Gezin   Privacy verklaring   Privacy verklaring Vaccinnet+   Overeenkomst Versie: 3.6.7 (Build: 046) Datum: 11/03/2021