VaccinNet
 
Français
 
 

Actueel

Systeemonderbreking Pfizer: vertraging vaccins vanaf donderdag 01/08 t.e.m. dinsdag 06/08
Tussen donderdag 01/08/2024 en dinsdag 06/08/2024 wordt de software van Pfizer geüpdatet. Tijdens deze periode zullen hun vaccins (Prevenar 13 en Nimenrix) niet worden geleverd en de bestellingen worden niet verwerkt door de firma. Hierdoor zullen er vertragingen optreden. Bestel daarom tijdig vaccins.
Vanaf woensdag 07/08/2024 zullen de leveringen terug als voordien lopen.


Covid-19
Er is beslist om, in het kader van de Covid-19 vaccinaties, deze applicatie voor heel België te gebruiken.
Vaccinnet wordt nationaal gebruikt voor de registratie van toegediende Covid-19 vaccins en de opvolging van eventuele bijwerkingen hiervan.
De applicatie wordt in dit kader niet gebruikt om Covid-19 vaccins te bestellen buiten het Vlaams gewest. Voor alle andere vaccins blijft de werking van Vaccinnet ongewijzigd.

Vaccinnet en vaccinatiegegevens

  • Vaccinnet is het bestelsysteem voor de vaccins die door de Vlaamse overheid gratis ter beschikking gesteld worden. Erkende huisartsen, pediaters en gynaecologen kunnen rechtstreeks toegang vragen via deze site. Vaccinatoren kunnen in Vaccinnet vaccins bestellen en toegediende vaccinaties registreren.
  • Bent u als burger op zoek naar uw geregistreerde vaccinatiegegevens, ga dan naar https://www.myhealthviewer.be of via https://www.mijngezondheid.be.
 
VaccinNet VaccinNet VaccinNet
 

Welkom bij Vaccinnet

Vaccinnet is een bestel- en distributiesysteem voor vaccins die door de Vlaamse overheid ter beschikking gesteld worden aan artsen-vaccinatoren in het kader van haar programmatisch vaccinatiebeleid. Dit bestelsysteem is gekoppeld aan een registratiesysteem voor vaccinaties.

Om de privacy verklaring te raadplegen klik hier
 
Developed & hosted by Kind & Gezin   Privacy verklaring   Privacy verklaring Vaccinnet+   Overeenkomst Versie: 4.0.2 (Build: 013) Datum: 13/03/2024