VaccinNet
 
 
 

Actueel


  • Griepvaccinatie: Voor het griepseizoen 2017-2018 zal opnieuw het trivalente vaccin Influvac S® van Mylan EPD kunnen besteld worden voor de residenten van WZC en instellingen voor mensen met een beperking en chronische psychiatrische patiënten. Bestellen kan normaal gezien in Vaccinnet vanaf half september.
  • Mazelenvaccinatie en reizen: In een aantal landen in Europa is er de laatste maanden een toename van gevallen van mazelen. Wie naar die landen op reis gaat checkt best of hij of zij goed gevaccineerd is. Voor kinderen tussen 6 en 12 maanden kan een vervroegde (voorlopige) inenting voorgesteld worden. Dit geldt wel nog niet als volwaardige inenting. Voor de lijst met landen zie www.reisgeneeskunde.be (rubriek Vaccinatieadvies mazelen Europa).

Belangrijk bericht:
Sanofi Belgium liet weten dat voor de bestellingen van Tetravac® tijdelijk verpakkingen van de merknaam Tetraxim® geleverd worden, wat hetzelfde vaccin is, maar een merknaam die in sommige andere landen gebruikt wordt en waarvoor toestemming is om ze tijdelijk in België te gebruiken. Vaccinaties met Tetraxim® mogen gewoon als Tetravac® geregistreerd worden in Vaccinnet.
 
VaccinNet VaccinNet VaccinNet
of inloggen met Token
 

Welkom bij Vaccinnet

Vaccinnet is een bestel- en distributiesysteem voor vaccins die door de Vlaamse overheid ter beschikking gesteld worden aan artsen-vaccinatoren in het kader van haar programmatisch vaccinatiebeleid. Dit bestelsysteem is gekoppeld aan een registratiesysteem voor vaccinaties.
 
 
Developed and hosted by Kind & Gezin   Overeenkomst  Versie: 3.4.3 (Build:000202)  Datum: 31/01/2017