VaccinNet
 
 
 

Actueel


Bericht voor gebruikers die een zwarte balk over hun navigeerknoppen krijgen in Vaccinnet sinds de lancering van de nieuwe lay-out van Vaccinnet:
Sinds de lancering van de nieuwe lay-out krijgen sommige gebruikers een zwarte balk over hun toetsen staan waardoor ze niet meer kunnen navigeren in Vaccinnet. Dit komt mogelijk doordat zij werken met een verouderde versie van Internet Explorer. Aangeraden wordt om deze verouderde versie te vervangen door de meest recente versie van Chrome of Firefox of de meest recente versie van Internet Explorer (minstens Internet Explorer 9 en Windows 7).


Bericht voor windows 10 gebruikers:
De Federaal Authenticatiedienst laat weten dat het niet langer mogelijk is om via Edge te authenticeren, gebruik makende van de eID kaart.
Daar Vaccinnet de federale Authentificatiedienst gebruikt, kan men in Edge niet meer inloggen in Vaccinnet met een eID.
U wordt aangeraden om de Vaccinnet applicatie in Internet Explorer op te roepen.
Voor meer info omtrent het authentificeren via een eID in Edge kunt u hier klikken.

Beschikbaarheid vaccins najaar 2016
  • Vanaf 1 september 2016 is Tetravac® beschikbaar voor vaccinatie van kinderen in het eerste leerjaar en moet Repevax® niet meer gebruikt worden. Gelieve wel de resterende dosissen Repevax® op te gebruiken.
  • Voor vaccinatie tegen seizoensgriep is het ook dit jaar het vaccin Influvac S®, een trivalent vaccin. Voor de overheidsopdracht hebben we geen offerte ontvangen voor een tetravalent vaccin. Influvac S® zal vanaf half september 2016 besteld kunnen worden. Deze vaccins kunnen besteld worden voor de bewoners van de woonzorgcentra. Vanaf dit jaar kan dit ook voor residenten in instellingen voor personen met een beperking en instellingen voor chronische psychiatrische patënten.
 
VaccinNet VaccinNet VaccinNet
of inloggen met Token
 

Welkom bij Vaccinnet

Vaccinnet is een bestel- en distributiesysteem voor vaccins die door de Vlaamse overheid ter beschikking gesteld worden aan artsen-vaccinatoren in het kader van haar programmatisch vaccinatiebeleid. Dit bestelsysteem is gekoppeld aan een registratiesysteem voor vaccinaties.
 
 
Developed and hosted by Kind & Gezin   Overeenkomst  Versie: 3.4.2 (Build:000180)  Datum: 02/06/2016