VaccinNet
 
 
 

Actueel


Belangrijke info
Van juli tot en met midden september zal MSD België een datalogger ("Sensitech TagAlert"®) voorzien voor alle zendingen van M-M-RvaxPro en Gardasil 9.
Bij ontvangst van de goederen dient u onmiddellijk te controleren of de TagAlerts in alarm zijn of niet.
Meer informatie zal u kunnen vinden op het instructiedocument waarop de TagAlert is aangebracht.

Belangrijke info i.v.m. het vaccinaanbod
  • Nieuw: NeisVac-C blijft het enige meningokokkenvaccin dat in Vaccinnet besteld kan worden. Een informatiebrief over meningokokkenvaccinatie in Vlaanderen (augustus 2019) vindt u hier.
  • De informatiebrief die naar de vaccinatoren gemaild werd, vindt u hier.
    • Vanaf 1 juli 2019 wordt Synflorix® vervangen door Prevenar 13® als pneumokokkenvaccins voor baby’s en jonge kinderen (jonger dan 2 jaar).
      We vragen om eerst alle resterende vaccins Synflorix® op te gebruiken en dan gewoon over te schakelen naar Prevenar 13®.
    • Vanaf het schooljaar 2019-2020 worden de gratis HPV-vaccins Gardasil 9® voorzien voor meisjes en jongens in het eerste jaar secundair onderwijs of geboren in 2007. Ze mogen niet gebruikt worden voor inhaalvaccinatie bij oudere adolescenten.
 
VaccinNet VaccinNet VaccinNet
of inloggen met itsme of andere methodes
 

Welkom bij Vaccinnet

Vaccinnet is een bestel- en distributiesysteem voor vaccins die door de Vlaamse overheid ter beschikking gesteld worden aan artsen-vaccinatoren in het kader van haar programmatisch vaccinatiebeleid. Dit bestelsysteem is gekoppeld aan een registratiesysteem voor vaccinaties.

Om de privacy verklaring te raadplegen klik hier
 
 
Developed and hosted by Kind & Gezin   Privacy-disclaimer   Overeenkomst  Versie: 3.4.14 (Build: 041) Datum: 01/08/2019