VaccinNet
 
 
 

Actueel

Nieuws
  • Bestellen van griepvaccins vanaf 1 oktober 2020
    Vanaf 1 oktober kunnen de griepvaccins Vaxigrip Tetra® besteld worden voor vaccinatie van de bewoners van WZC, instellingen voor mensen met een beperking en chronische psychiatrisch patiënten. Na bestelling worden de vaccins normaal gezien binnen de week geleverd. Vaccinatie tegen seizoensgriep start normaal gezien half oktober. Zoals de voorbije jaren wordt er gevraagd een éénmalige bestelling te plaatsen. Indien meer vaccins nodig zijn dan er kunnen besteld worden, gelieve dan nog niet te bestellen en dit eerst te laten weten per e-mail naar vaccinnet@vlaanderen.be.
  • Pneumokokkenvaccins voor bewoners van WZC
    Het is de bedoeling om later dit najaar ook de mogelijkheid te bieden om Pneumovax 23® te bestellen als vaccin tegen pneumokokken voor de bewoners van WZC. Zodra er hierover meer duidelijk is, zullen we hierover ook communiceren.
 
VaccinNet VaccinNet VaccinNet
of inloggen met itsme of andere methodes
 

Welkom bij Vaccinnet

Vaccinnet is een bestel- en distributiesysteem voor vaccins die door de Vlaamse overheid ter beschikking gesteld worden aan artsen-vaccinatoren in het kader van haar programmatisch vaccinatiebeleid. Dit bestelsysteem is gekoppeld aan een registratiesysteem voor vaccinaties.

Om de privacy verklaring te raadplegen klik hier
 
 
Developed and hosted by Kind & Gezin   Privacy-disclaimer   Overeenkomst  Versie: 3.4.21 (Build: 238) Datum: 17/03/2020